MENU

Scheiden en mengen


Klebo ontwikkelt samen met partners procesinstallaties. Vaak gaat het hierbij om de fabricage van leidingsystemen die vloeistoffen en vaste stoffen van elkaar scheiden en/of mengen. Die systemen worden bijvoorbeeld gebruikt voor het reinigen van afvalwater, zodat het lozen van dit water bedrijven aanzienlijk minder geld kost.

Deze procesinstallaties leveren we ook op basis van wensen van de klant. Klebo fabriceert, plaatst en monteert deze installaties samen met de benodigde equipment en mogelijke procesmachines. We hechten veel waarde aan goede engineering en goed projectmanagement, zodat u tijdig en volgens afspraak die machine van uw wensen ontvangt.

Om er zeker van te zijn dat machines altijd goed functioneren, gaat Klebo verder dan engineering and productie. Wij leveren ook support (denk aan regiewerk, onderhoud en revisie). Zo blijven machines in topconditie.

Engineering en productie SCHEIDEN EN MENGEN vloeistoffen vaste stoffen

Klik hier om naar ims te gaan

I.M.S. is onderdeel van Klebo en is een dienstverlener op het gebied van verspaning. Dat houdt in dat I.M.S. verantwoordelijk is voor het maken van onderdelen voor machines.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar klebosales te gaan

For all solutions, hit this button

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar itms te gaan

I.T.M.S. is onderdeel van Klebo en houdt zich bezig met de revisie en het onderhoud van turbines, gas- en vloeistofcompressoren. Zo helpen we grote bedrijven zoals energiecentrales draaiende te houden.

Klik hier om de website te openen

Bel ons nu!
Mail ons nu!