MENU

Klebo Technics B.V.


Welkom op de website van Klebo Technics B.V. Klebo is samen met haar zusterbedrijven I.M.S. en I.T.M.S. dé expert op het gebied van machinebouw, modulebouw en procesinstallaties. Zowel in het binnenland als in het buitenland. Klebo heeft een breed dienstenpakket. Zo houden we ons onder andere bezig met het fabriceren van verschillende machines en halffabricaten. Maar daarnaast bieden we ook revisie en onderhoud aan, zodat uw machines altijd optimaal functioneren. Klebo is actief binnen de volgende industrieën:


Klebo is al lange tijd actief op het gebied van machinebouw, modulebouw en procesinstallaties. Het bedrijf is in 1993 opgericht door dhr. Klein Leetink in Markelo en richtte zich in eerste instantie op machinebouw. Naarmate het bedrijf begon te groeien, is Klebo verhuisd naar Rijssen.

Vanaf dat moment werden ook revisie en onderhoud belangrijke onderdelen van het dienstenpakket van Klebo. Later kwam daar ook turbinerevisie bij, mede doordat het aantal klanten hard groeide. Dit was het begin van I.T.M.S. (International Turbo Machinery Services) in 2005. Daarnaast kwam in 2008 I.M.S. (International Machining Services) tot stand. Hier staat verspaning, laswerk en het fabriceren van onderdelen centraal. Door de harde groei moest het bedrijf opnieuw verhuizen. Momenteel is Klebo samen met haar zusterbedrijven gevestigd in een nieuw gebouwde hal te Holten.

Klebo hecht veel waarde aan het leveren van goede kwaliteit. Daarom werken we volgens de ISO 9001. Dit is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Voor montage- en laswerkzaamheden bezitten we het kwaliteitssysteem VCA. Dit is een norm om aan te tonen dat Klebo aan bepaalde veiligheidseisen voldoet.

 

Klik hier om naar ims te gaan

I.M.S. is onderdeel van Klebo en is een dienstverlener op het gebied van verspaning. Dat houdt in dat I.M.S. verantwoordelijk is voor het maken van onderdelen voor machines.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar klebosales te gaan

For all solutions, hit this button

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar itms te gaan

I.T.M.S. is onderdeel van Klebo en houdt zich bezig met de revisie en het onderhoud van turbines, gas- en vloeistofcompressoren. Zo helpen we grote bedrijven zoals energiecentrales draaiende te houden.

Klik hier om de website te openen

Bel ons nu!
Mail ons nu!