MENU

Productie en maatwerk


Klebo ontwerpt, fabriceert en test modules en sub-assemblys. Dit wordt modulebouw genoemd en gebeurt mede op basis van wensen van de klant. In dit hele proces bent en blijft u als klant eigenaar van de tekeningen. Tijdens dit proces heeft u bij Klebo één contactpersoon als het gaat om verspanende bewerkingen, laswerk, nabewerking en oppervlaktebehandelingen met montage. Op deze manier houden we de lijnen kort en weet u altijd waar u aan toe bent.

We produceren modules voor diverse klanten en markten. Het betreft hier onder andere:

Uiteraard is in veel gevallen de aangeleverde klanttekening bepalend voor de uitvoering. Daarnaast produceren we samengestelde draai-, frees-, lasonderdelen. Ook vervolgstappen zoals coating, NDO-onderzoeken en montage passen goed binnen het productenpallet van ons bedrijf. Tevens maken we ook enkelvoudige producten, zoals draai-, frees-, of laswerkzaamheden.

Een belangrijk onderdeel van modulebouw is engineering. Via engineering zijn we in staat om altijd met gepaste oplossingen te komen. Om er zeker van te zijn dat machines altijd goed functioneren, gaat Klebo verder dan alleen productie. Wij leveren ook support (denk aan regiewerk, onderhoud en revisie). Zo blijven uw machines altijd in topconditie.

Modulebouw Engineering Klebo technics ims itms modulebouw

Klik hier om naar ims te gaan

I.M.S. is onderdeel van Klebo en is een dienstverlener op het gebied van verspaning. Dat houdt in dat I.M.S. verantwoordelijk is voor het maken van onderdelen voor machines.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar klebosales te gaan

For all solutions, hit this button

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar itms te gaan

I.T.M.S. is onderdeel van Klebo en houdt zich bezig met de revisie en het onderhoud van turbines, gas- en vloeistofcompressoren. Zo helpen we grote bedrijven zoals energiecentrales draaiende te houden.

Klik hier om de website te openen

Bel ons nu!
Mail ons nu!