MENU

PRODUCTIE EN MAATWERK


Modulebouw

Klebo Technics ontwerpt, fabriceert en test modules en sub-assemblies.

De basiskenmerken voor de Klebo Technics – aanpak zijn:

 


Het leveringsprogramma voor modules richt zich op klanten in meerdere markten. Dit betreft onder andere:

 


De aangeleverde klanttekeningen zijn uiteraard bepalend voor de definitieve uitvoering. Klebo Technics adviseert bovendien opdrachtgevers bij re-design en reverse-engineering.


Samengestelde bewerkingen


Klebo Technics produceert voor opdrachtgevers samengestelde draai-, frees- en lasonderdelen. Daarbij behoren mogelijke vervolgstappen als:

 


Ook enkelvoudige producten -  zoals draai-, frees- en laswerkzaamheden – behoren tot het leveringsprogramma.


Engineering is belangrijk voor de modulebouw en de draai-, frees- en lasbewerkingen. Binnen het totaalpakket van Klebo Technics zijn de productiewerkzaamheden veelal gekoppeld aan support. Deze activiteiten (bijvoorbeeld als regiewerk) richten zich primair op onderhoud, service, revisies en (software)upgrades. De productie bij opdrachtgevers heeft bij Klebo Technics prioriteit. Daarbij horen machines in topconditie!


Procesinstallaties


Klebo Technics ontwikkelt uiteenlopende procesinstallaties samen met partnerbedrijven. Vaak gaat het om de fabricage van leidingsystemen die vloeistoffen en vaste stoffen van elkaar scheiden en/of mengen. Deze systemen worden bijvoorbeeld gebruikt voor het reinigen van afvalwater. Voor opdrachtgevers betekent dit kostenbesparing bij het lozen van afvalwater.


Procesinstallaties worden klant specifiek ontwikkeld en geleverd. Klebo Technics produceert, plaatst en monteert deze installaties samen met de benodigde equipment en gewenste randapparatuur. Er is veel aandacht voor

 


Klebo Technics hecht een grote waarde aan het totaalpakket voor de samenwerking met opdrachtgevers. Naast engineering en productie is Support een belangrijke pijler van de bedrijfsvoering. Het credo moge duidelijk zijn: het gaat bij opdrachtgevers om machines in topconditie!

Klik hier om naar ims te gaan

I.M.S. is onderdeel van Klebo en is een dienstverlener op het gebied van verspaning. Dat houdt in dat I.M.S. verantwoordelijk is voor het maken van onderdelen voor machines.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar klebosales te gaan

For all solutions, hit this button

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar itms te gaan

I.T.M.S. is onderdeel van Klebo en houdt zich bezig met de revisie en het onderhoud van turbines, gas- en vloeistofcompressoren. Zo helpen we grote bedrijven zoals energiecentrales draaiende te houden.

Klik hier om de website te openen

Bel ons nu!
Mail ons nu!