MENU

Actuele items


Bekijk hieronder onze laatste nieuws items, blijf op de hoogte van evenementen en beurzen maar ook van de laatste ontwikkelingen binnen ons product arsenaal.

Klebo ontwikkelt en vernieuwt Ultrasoon machines.

Consumenten stellen steeds hogere eisen aan producten en verpakkingen. Men eist langere houdbaarheid, eenvoudig gebruik, geen verspilling en visueel aantrekkelijke presentatie. Huidige verpakkingen zijn geoptimaliseerd waardoor compleet nieuwe verpakkingsmethodes worden ontwikkeld om tegemoet te komen aan deze eisen. Zo worden er biologisch afbreekbare verpakkingen ontwikkeld en verpakkingen waarbij de gebruikelijke absorberende pads worden vervangen door een laag folie. Probleem is echter dat deze verpakkingsmethodes nieuwe technologie nodig hebben voor grootschalige productie. Ook hieraan zijn sterke eisen verbonden m.b.t. productiesnelheid en betrouwbaarheid. Klebo Technics en TebruTech hebben ruime kennis op dit gebied en gaan zich daarom richten op de ontwikkeling van een nieuwe machine genaamd de ‘Ultrasonic Welding Padding Machine’.

Klik hier om naar ims te gaan

I.M.S. is onderdeel van Klebo en is een dienstverlener op het gebied van verspaning. Dat houdt in dat I.M.S. verantwoordelijk is voor het maken van onderdelen voor machines.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar klebo te gaan

Klebo is samen met haar zusterbedrijven IMS en ITMS dé expert op het gebied van machinebouw, modulebouw en procesinstallaties. Zowel in het binnenland als in het buitenland.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar itms te gaan

I.T.M.S. is onderdeel van Klebo en houdt zich bezig met de revisie en het onderhoud van turbines, gas- en vloeistofcompressoren. Zo helpen we grote bedrijven zoals energiecentrales draaiende te houden.

Klik hier om de website te openen

Bel ons nu!
Mail ons nu!